ИЗВОЗВАНЕ / КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

Извозване на строителни отпадъци

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ

ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Извозване на строителни и битови отпадъци в София, разчистване на всякакви по обем отпадъци и боклуци. Ако след ремонт сте натрупали голямо количество отпадъци, което не можете и нямате право да изхвърлите в контейнера пред блока, значи сте попаднали на правилното място! Без значение дали трябва да извозим отпадъци след ремонт, стара баня, стара кухня или бетон след къртене ние можем да почистим и извозим до сметище още същия ден.

Ние почистваме всякакви отпадъци след ремонт на къща, апартамент, магазин, заведение, офиси или складове, включително и вашата градина, гараж или мазе. Наш екип ще пристигне в рамките на 2 часа в София, за да почисти нежеланите отпадъци и ще ги извози до сметището във Враждебна.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

ИЗВОЗВАНЕ НА

ОТПАДЪЦИ И БОКЛУК

Разполагаме с бусове и камиони, които могат да превозят огромни количества мазилка, гипс картон, дърво, керемиди, подови настилки, первази, стъкло, врати и всякакви други ненужни и обемисти отпадъци.

Обадете се на телефон 0899 920 732 за оферта. Наш служител ще изиска малко повече информация за количеството и вида на отпадъците, като след това веднага ще Ви направи най-доброто предложение за извозване на строителни отпадъци в София и региона.

ПОРЪЧАЙ КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА УСЛУГИ ОЩЕ СЕГА

„Ел Гибор ЕООД“ ще Ви съдейства с къртене, чистене и извозване до сметище на най-добра цена!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АКТУАЛНИ СТАТИИ

ОТ НАШИЯ БЛОГ

февруари 2023

април 2020