ИЗВОЗВАНЕ

ИЗВОЗВАНЕ

Извозване на

Ненужни Отпадъци

Извозване на строителни и битови отпадъци в София, разчистване на всякакви по обем отпадъци и боклуци. Ако след ремонт сте натрупали голямо количество отпадъци, което не можете и нямате право да изхвърлите в контейнера пред блока, значи сте попаднали на правилното място! Без значение дали трябва да извозим отпадъци след ремонт, стара баня, стара кухня или бетон след къртене ние можем да почистим и извозим до сметище още същия ден.

Ние почистваме всякакви отпадъци след ремонт на къща, апартамент, магазин, заведение, офиси или складове, включително и вашата градина, гараж или мазе. Наш екип ще пристигне в рамките на 2 часа в София, за да почисти нежеланите отпадъци и ще ги извози до сметището във Враждебна.

Легендарните къртачи от началото до краят!

Легендарните къртачи от началото до краят!

Легендарните къртачи от началото до краят!

0
Години Опит
0
Обекта
0
Кв. Метра

Отървете се от

Всички Боклуци

Разполагаме с бусове и камиони, които могат да превозят огромни количества мазилка, гипс картон, дърво, керемиди, подови настилки, первази, стъкло, врати и всякакви други ненужни и обемисти отпадъци.

Обадете се на телефон 0899 920 732 за оферта. Наш служител ще изиска малко повече информация за количеството и вида на отпадъците, като след това веднага ще Ви направи най-доброто предложение за извозване на строителни отпадъци в София и региона.

Актуални Блог Статии

ПОИСКАЙ ОФЕРТА СЕГА
Call Now Button